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お客様の声

  • こちこち
    こちこち
    5
    2024-11-08
  • mmm
    mmm
    5
    2024-08-12
  • mika yokoi
    mika yokoi
    5
    2024-07-30
  • 長谷川Meg
    長谷川Meg
    5
    2024-06-18
  • Hana
    Hana
    4
    2023年9月10日オープン。 東海地方の旬の食材を中心に伝統的な料理を提供。ランチタイムでも一切手は抜かず、一つ一つ丁寧に作り上げるおばんざいはお得感があります。 ランチはおばんざい膳とミニ懐石、それぞ...
    2023年9月10日オープン。
    東海地方の旬の食材を中心に伝統的な料理を提供。ランチタイムでも一切手は抜かず、一つ一つ丁寧に作り上げるおばんざいはお得感があります。

    ランチはおばんざい膳とミニ懐石、それぞれ10食限定でランチタイムは予約営業のみ。ランチはお得ですが、ドリンクの価格設定がお高めで、ソフトドリンクでも600円から800円程度しました。

    入口左手に小さなテーブル席がありましたが、基本はL字型カウンターのみの使用のようです。

    店主は寡黙で無愛想に見えました…
    黙々とお料理を作られる方なので、営業中のお電話は避けた方がよろしいかと…

    お仕事は丁寧で素晴らしいので、もっと流行っても良いのになと思うのですが、予約のみでしか入れないとなると、少しハードルが高いのかもしれません。

    おばんざい膳 1980円
    お浸し、煮物、焼物、造里、ご飯、味噌汁、香の物

    ♢予約可
    ♢カード可
    ♢駐車場なし

    (Translated by Google)
    Opening on September 10, 2023.
    We offer traditional cuisine centered on seasonal ingredients from the Tokai region. Even during lunchtime, no corners are spared, and each obanzai is carefully prepared, making it a great value.

    Lunch is Obanzai Zen and Mini Kaiseki, each limited to 10 meals, and reservations only at lunchtime. Lunch is a good deal, but the drinks are expensive, and even soft drinks cost around 600 to 800 yen.

    There was a small table seat to the left of the entrance, but it seems that only the L-shaped counter is used.

    The shopkeeper seemed quiet and unfriendly...
    Since I am a person who quietly prepares food, I think it would be best to avoid calling during business hours...

    The work is polite and wonderful, so I think it would be nice if it became more popular, but if you can only enter by reservation, it might be a bit of a hurdle.

    Obanzai meal 1980 yen
    Soaked dishes, boiled dishes, grilled dishes, sashimi, rice, miso soup, pickled vegetables

    ♢Reservations possible
    ♢Card accepted
    ♢No parking lot
    2024-03-13
  • 竹本幹夫
    竹本幹夫
    5
    すべておいしかっtです。サービスも最高。 (Translated by Google) Everything was delicious. The service is also great.
    すべておいしかっtです。サービスも最高。

    (Translated by Google)
    Everything was delicious. The service is also great.
    2024-02-15
  • チャラ
    チャラ
    5
    素材の味を活かした和食屋さんがオープンです♪ 伺ったのは 名古屋市千種区山門町1丁目にあります 「旬菜 縁」さんです。 地下鉄「覚王山」駅から日泰寺へ向かい 1本裏手に新しく出来た建物の1Fにあります♪ 202...
    素材の味を活かした和食屋さんがオープンです♪

    伺ったのは
    名古屋市千種区山門町1丁目にあります
    「旬菜 縁」さんです。

    地下鉄「覚王山」駅から日泰寺へ向かい
    1本裏手に新しく出来た建物の1Fにあります♪

    2023年9月10日にオープンしたばかり!
    3日目に伺いました♪

    お誘いを受けてやってきました♪
    知らなかったなぁ(^^)

    店内はカウンター8席のみ♪
    真新しい店内はぴっかぴかで気持ちいい~(^^)

    実直そうな大将が出迎えてくれました♪
    大将1オペのお店です♪

    ★キリン スプリングバレー 芳醇

    あまり飲む機会の少ない
    スプリングバレーがあって嬉しい♪
    2杯目はホワイトをいただきました(^^)

    お料理はアラカルトとコースどちらもあります♪
    この日は一番リーズナブルな8000円のコースです(^^)

    【先付】
    まずは先付3種!

    空心菜のお浸し♪
    トロッとした食感がとても美味しい♪

    くりぬいたカボスの皮を器に見立ててあります♪
    綺麗ですね~(^^)
    中には美味しいシラス干し♪
    梅肉のアクセントも最高です(^^)

    じゃがいも!
    旨みが強くてとっても美味しい~♪

    【椀物】

    器から素敵です♪

    蓋をあけると
    ふわりと松茸の香り♪

    肉厚で立派な松茸!
    旬の食材をいただけて嬉しい♪

    上品な旨みの金目鯛!

    優しい味わいの出汁が
    胃袋に染みわたる美味しさ(^^)

    ほのかな柚子の香りと
    味わいも美味しさを引き立てています♪

    【造里】

    お造りは3種♪

    まずは大好きな紋甲イカ!
    歯ごたえがあり美味しい♪

    さっぱりした旨味のキハダマグロ♪

    サーモンは
    渥美のプレミアムサーモンだそうです♪

    無菌状態で育てられたというサーモンは
    トロッとした食感と旨みが凄い!

    めちゃくちゃ美味しい~(^^)
    渥美のプレミアムサーモン覚えておこうっと♪

    ★シャトーメルシャン 山梨甲州

    ワインは日本食に合うようにと日本産♪
    お魚によく合いそうです(^^)

    【焼物】
    お造りでいただいた
    プレミアムサーモンの塩焼き♪

    お造りの楽しみ方とは違い
    身の脂の美味しさがよく分かります♪
    美味しいなぁ(^^)

    【焚合】
    お野菜の炊き合わせです♪
    お野菜がいろいろ入っていて嬉しい(^^)

    オクラ美味しい♪
    ナスはとろっとろ!

    通常のカボチャの色よりも緑っぽいカボチャ。
    雪化粧カボチャという品種なんだそうです♪

    甘いだけではなく
    お野菜自体の美味しさがしっかり!
    とても美味しいです♪

    どのお野菜も美味しいのですが、
    味付けにはほぼ塩や醤油を使わないと
    お聞きしてびっくり!

    野菜の旨みだけで
    これだけしっかりした美味しさに
    なるなんて凄いなぁ(^^)

    【食事】
    土鍋で炊かれたキノコ炊き込みご飯!
    数種類のキノコがいっぱい!
    どのキノコも美味しい♪

    ご飯自体も優しい出汁の味が
    染みこんで癒される味わいです(^^)

    〆はシャーベット!

    「何のシャーベットか分かりますか?」
    と聞かれましたが分からず。。。

    食べたことのある味だけど何だろう??

    正解はバジル!
    バジルってイタリアンなどでよく使いますが
    和食のお店で使うって斬新!

    でもカボスの味わいもして
    ちゃんと「和」のシャーベットになっています♪
    これ美味しかったなぁ(^^)

    美味しかった~大満足♪

    地産地消の食材の素材の味を活かした
    丁寧な素敵なお料理でした♪

    契約農家さんから仕入れているという
    お野菜達がとにかくどれも美味しかった!

    お野菜は無農薬野菜♪

    農家さんからその時おすすめの
    お野菜達がおまかせで届くので、
    そのお野菜を活かした料理をつくるそうです♪

    今回バジルが入っていたからどうしようとなって
    シャーベットを思いついたそうです(^^)

    お野菜が美味しいですと伝えた際の
    大将の嬉しそうな顔が印象的でした♪

    この日はコースでいただきましたが
    基本はアラカルトがメインにしたいそうです♪

    近所の方がふらっと入って一品料理をつまんだり、
    その日入った食材を見て煮つけにしてほしい
    などの要望に応えたいそうです♪

    こういったお店が近所にあったら最高ですね(^^)

    次回はアラカルトで来たいな♪

    ごちそうさまでした!

    (Translated by Google)
    A Japanese restaurant that takes advantage of the flavors of the ingredients is now open ♪

    I asked
    Located at 1-chome Sanmoncho, Chikusa-ku, Nagoya City
    This is “Shunna En”.

    Head towards Nichitaiji from Kakuozan subway station
    It's on the 1st floor of the newly built building behind the block.

    Just opened on September 10, 2023!
    I visited on the third day♪

    I came by invitation♪
    I didn't know that (^^)

    There are only 8 counter seats in the store♪
    The brand new store is shiny and comfortable~(^^)

    An honest-looking general greeted us♪
    It is a shop with one general operator ♪

    ★Kirin Spring Valley Rich

    I don't have many opportunities to drink
    I'm glad there's Spring Valley♪
    I had the white for the second cup (^^)

    Both a la carte and course meals are available.
    This day is the most reasonable course of 8000 yen (^^)

    [Advanced]
    First of all, 3 kinds of appetizers!

    Soaked water spinach♪
    The chewy texture is very delicious♪

    The hollowed-out kabosu skin is used as a container♪
    It's beautiful~(^^)
    Inside is delicious dried whitebait♪
    The plum meat accent is also great (^^)

    Potato!
    It has a strong flavor and is very delicious♪

    [Rice bowl]

    It's beautiful from the inside out♪

    When you open the lid
    Light scent of matsutake mushrooms♪

    Thick and magnificent matsutake mushrooms!
    I'm happy to be able to eat seasonal ingredients♪

    Golden sea bream with elegant taste!

    Soup with a gentle taste
    Deliciousness that permeates your stomach (^^)

    With the faint scent of yuzu
    The taste also enhances the deliciousness♪

    [Zori]

    There are 3 types of sashimi♪

    First of all, my favorite Monkou Squid!
    Chewy and delicious♪

    Yellowfin tuna with a refreshing taste♪

    Salmon is
    It's Atsumi's premium salmon♪

    The salmon is said to have been raised under sterile conditions.
    The chewy texture and flavor are amazing!

    It's so delicious~(^^)
    Let's remember Atsumi's premium salmon♪

    ★Chateau Mercian Yamanashi Koshu

    The wine is made in Japan to go well with Japanese food♪
    It seems to go well with fish (^^)

    【pottery】
    I received it as a sashimi
    Salt-grilled premium salmon♪

    A different way to enjoy sashimi
    You can really understand the deliciousness of the fat in the body♪
    It's delicious (^^)

    [Burning]
    It's a combination of vegetables ♪
    I'm glad it has a variety of vegetables (^^)

    Okra is delicious♪
    The eggplant is melty!

    A pumpkin that is greener than normal pumpkins.
    It seems to be a variety called snow-covered pumpkin♪

    Not just sweet
    The vegetables themselves are delicious!
    It's very delicious♪

    All vegetables are delicious, but
    Almost no salt or soy sauce is used for seasoning.
    I was surprised to hear that!

    Just the taste of vegetables
    So strong and delicious
    That's amazing (^^)

    【meal】
    Mushroom rice cooked in a clay pot!
    Lots of different types of mushrooms!
    All mushrooms are delicious♪

    The rice itself has a gentle flavor from the soup stock.
    It's a taste that soaks in and heals you (^^)

    Finish off with sherbet!

    “Do you know what kind of sherbet it is?”
    I was asked, but I didn't know. . .

    It's a flavor I've had before, but what is it? ?

    The correct answer is basil!
    Basil is often used in Italian cuisine.
    Novelty to use at a Japanese restaurant!

    But it also tastes like Kabosu
    It is a properly “Japanese” sorbet♪
    This was delicious (^^)

    It was delicious ~ I was very satisfied ♪

    Utilizing the taste of locally produced ingredients for local consumption
    It was a nice and polite meal.

    They say they purchase from contracted farmers.
    All the vegetables were delicious!

    Vegetables are pesticide-free vegetables ♪

    Recommended by farmers at that time
    The vegetables will be delivered to you, so
    They seem to be making dishes that take advantage of the vegetables.

    This time I had basil in it so I didn't know what to do.
    It seems that she came up with the idea of ​​sherbet (^^)

    When you tell them that the vegetables are delicious
    The happy face of the general was impressive♪

    I had it at the course on this day.
    Basically, they want to focus on a la carte♪

    People from the neighborhood pop in and grab a la carte dishes.
    I want you to see the ingredients that came in that day and boil them.
    It seems that they would like to respond to requests such as ♪

    It would be great if there was a shop like this near me (^^)

    I would like to come for a la carte next time♪

    Thank you for the meal!
    2023-09-14